Skip survey header

Izhodne gospodarske delegacije lesarjev 2021

b2b-logo.png
Spoštovani

Jeseni 2021, Lesarski grozd v sodelovanju z GZS, organizira več lesarskih izhodnih gospodarskih delegacij (IGD), v kombinaciji s individualnimi poslovnimi sestanki ter ogledom sejmov.
Vse jesenske delegacije bodo izvedene v fizični obliki, če pa takratna situacija v ciljni državi tega ne bo dovoljevala, pa bodo izvedene virtualno.
Več o do sedaj izvedenih gospodarskih delegacijah v zadnjih letih, si lahko preberete TUKAJ.

S tem vprašalnikom zbiramo preliminaren interes za udeležbo.
Vse podrobnosti glede organizacije delegacije (program, sestanki, namestitev, prevoz, morebitne vstopnine in kotizacije) ter možnega sofinanciranja teh stroškov vam posredujemo v nadaljnji komunikaciji na osnovi vaše predprijave, ki in zavezujoča. Uradno, zavezujočo prijavo bomo zbirali predvidoma dva meseca pred izvedbo delegacije. 
Datumi izvedbe so navedeni indikativno, ter se v končnem programu IGD lahko malenkostno spremenijo.

Vljudno naprošamo, da vprašalnik izpolnite najkasneje do 15. avgusta 2021.
V primeru vprašanj, smo vam na razpolago na grozd@sloles.com 

Lep pozdrav
Bernard Likar, Lesarski grozd
This question requires a valid email address.
5. Označite, za katere izhodne gospodarske delegacije lesarjev v 2021 imate interes: *This question is required.
Okvirna informacija o načrtovanih IGD;

IGD Salone del Mobile Milano, Italija

Ciljni kontakti delegacije bodo italijanski trgovski agenti, arhitekti, oblikovalci, in trgovine s pohištvom. 
Sejem Salone del Mobile Milano predstavlja enega od največjih pohištvenih sejmov na področju Italije, pa tudi širše. Na sejmu razstavlja več kot 2.500 razstavljavcev iz Italije, Evrope in sveta, s povprečno preko 370.000 obiskovalcev iz 188 držav. Sejem je fokusiran tako na opremo prostorov, pohištvo za bivalne in delovne prostore ter oblikovanje pohištva. 

IGD NeoCon Chicago, ZDA
Ciljni kontakti delegacije bodo predvsem agenti, trgovci, arhitekti in podjetja v segmentu furniture / contract / hospitality / retail.
Sejem NeoCon Chicago vsako leto obišče 50.000 oblikovalcev, arhitektov, trgovcev  in končnih uporabnikov iz ZDA in širše. Na 93.000 m2 razstavnega prostora 500 vodilnih podjetij razstavlja izdelke in storitve v kategorijah, kot so pohištvo, tkanine, talne obloge, izdelki za notranjo opremo, notranje obloge in tehnologija za opremljanje delovnih prostorov in pisarn, zdravstvenega varstva, gostinstva, trgovine na drobno, izobraževanja, javnega prostora in vlade.

IGD Made Expo Milano, Italija
Ciljni kontakti delegacije bodo italijanska podjetja, posredniki in arhitekti.
Sejem MADE EXPO Milano predstavlja enega od pomembnejših gradbenih sejmov na področju Italije, pa tudi širše. Na sejmu razstavlja več kot 1.400 razstavljavcev iz Italije, Evrope in sveta, pričakujejo pa preko 200.000 obiskovalcev iz Italije in Evrope, tako arhitektov in podjetji ki se ukvarjajo z gradbeništvom, inovacijami pri gradnji hiš ter uporabnikov stavb. Sejem je fokusiran tako na gradnjo kot tudi arhitekturo.